Content for id "kant" Goes Here

Mina senaste jobb.

Här kommer några av dom senaste jobben jag gjort. De flesta från tiden som egenföretagare. Sedan följer även en del jobb från Litium E-commerce och Icordia. Lite referenser ser ni här till höger.

Några röster om mig.

Mie är en oerhört professionell och duktig designer som förutom sin talang och kunskap visat prov på stor integritet och vilja att arbeta för kundnöjdhet.

Det resultat Mie producerat i mina projekt har genomgående hållt absolut toppkvalitet och jag skulle rekommendera hennes arbete varje dag i veckan. Förutom att vara kunnig på webb i allmänhet i e-handel i synnerhet har Mie en förmåga att ständigt producera nya positiva överraskningar gällande användbarhet och design. "

Lars-åke Wahlberg, New business Manager,
Litium Affärskommunikation"Mie är en mycket driven och kompetent AD. Hon är påläst och har ett mycket gott öga för formgivning. Jag har främst arbetat tillsammans med Mie kopplat till e-handel lösningar. Detta är ett område där Mie har mycket stor erfarenhet och kunskap.

Hon tar sig an varje kundcase med entusiasm, är mycket effektiv och ser alltid till att leverera i tid, hon ställer höga krav på kvalité, både på sitt eget men också på medarbetarnas arbete. Hon följer alltid upp och ser till så att resultatet blir som tänkt. Mie har mycket dialog direkt med kund och är självgående och driftig.

Mie är en av de mest professionella medarbetare jag arbetat med och jag kommer att sakna både hennes glada sätt så väl som hennes arbetsinsatser."


Anna-Karin Stridh, Projektledare
Litium E-commerce

 

"OJOJOJ så glad jag blev!
Du har verkligen gjort ett superfint jobb och jag är väldigt nöjd. I det stora hela har du ABSOLUT!! uppfattat hur jag vill ha det - mycket snyggt och helt enkelt. Tack!"

Desireé
Klaramagnolia

 

"Gud va det blev fint!! Du lyckades få fram det vi hade tänkt oss i stora drag! Tusen tack för ett superarbete btw, vi älskar verkligen bakgrunden på shoppen! :)"

Karolina Ejsmont
Modemani Designer Outlet

 


E-post: mie@synkd.se

Skype: miekarlsson

MSN: mie.karlsson@comhem.se

Tel: 070-729 55 51

Adress: Möllegränden 18, Helsingborg

Länkar

Startsida

Om Synkd

Portfolio och referenser

Interaktion, design och användbarhet

Upplevelsedesign

10 användbara tips

Det här erbjuder jag

Länkar och samarbetspartners

Filmer om webbdesign

Inspiration

Prenumerera